SIVECO

 

http://www.siveco.ro/

Soluţii globale de IT. Pentru acces la progres.

SIVECO România dezvoltă şi exportă soluţii IT şi proiecte de consultanţă cu valoare adăugată ridicată către ţări din Comunitatea Europeană, Orientul Mijlociu, Africa de Nord şi spaţiul Comunităţii Statelor Independente.

SIVECO România este specializată în execuţia de proiecte informatice complexe şi de mare amploare pentru educație, sănătate, agricultură, instituții vamale, organizații europene, firme private, instituții publice.

De-a lungul celor peste 23 de ani de existenţă, compania a primit peste 200 de premii interne şi internaţionale.

Prin permanentă inovaţie generăm progres pentru:

  • milioane de elevi, profesori şi părinţi care beneficiază de soluţiile noastre eLearning
  • sute de organizaţii cu impact major în mediul de afaceri care folosesc soluţiile noastre eBusiness
  • companii orientate spre performanţă, care investesc în instruirea a mii de angajaţi prin soluţii eTraining
  • sute de mii de fermieri care au acces facil la fondurile europene cu ajutorul soluţiilor eAgriculture
  • zeci de mii de medici şi zeci de milioane de beneficiari ai serviciilor de sănătate eficientizate cu ajutorul soluţiilor noastre eHealth
  • sute de mii de beneficiari ai proiectelor din fonduri structurale
  • afirmarea inteligenţei româneşti prin inovaţie continuă şi cercetare – dezvoltare
  • recunoaşterea României în elita mondială a dezvoltatorilor de software: peste 200 de premii naţionale şi internaţionale obţinute

 

 Soluţiile noastre globale de IT, conceptualizate în România, generează schimbare pozitivă, prosperitate şi competitivitate clienţilor noştri, asigurându-le accesul la progres. 

Furnizăm soluţii software bazate pe cele mai noi tehnologii, dedicate organizaţiilor din toate sectoarele industriale şi comerciale, aparţinând domeniului privat şi public.

 

 Arii de expertiză

Arii de expertiză

 2 SIVECO Enterprise Applications Cea mai completă soluţie locală de ERP din piaţa românească: 100% acoperire a proceselor de business şi conformitate legală, experienţă solidă de implementare în peste 80% din sectoarele de activitate din România.
 2 SIVECO eLearningPeste 18 milioane de copii şi adulţi din Europa, Orientul Apropiat, Africa de Nord şi Spaţiul CIS beneficiază de soluţiile noastre de eLearning.
 3 SIVECO eHealthÎn fiecare oră, în Romania se înregistrează 23.000 de servicii medico-farmaceutice şi se generează 70.000 de documente electronice în cadrul Sistemului Informatic Unic Integrat, ce administrează fondul asigurărilor de sănătate.
 4 SIVECO eAgricultureGrad înalt de absorbţie a fondurilor europene: 96,22% în 2014. Cu sistemul informatic de procesare a cererilor pentru dezvoltare rurală de la APDRP au fost atrase de către satele româneşti 5,3 miliarde de euro în ultimii 7 ani și s-au gestionat peste 143,000 de cereri de finanţare, în valoare de peste 18 miliarde de euro.
 5 SIVECO eCustomsLa fiecare 20 de secunde, vămile din Turcia şi România rezolvă o cerere de tranzitare cu ajutorul sistemului modern NCTS, aliniat la standarde europene.
 6 SIVECO Customized Applications DevelopmentCât ai da un click: 1 secundă este timpul mediu de răspuns la o cerere de raport de credit cu ajutorul soluţiei SIVABON implementată la Biroul de Credit.
 7 SIVECO eNuclear8 proiecte complexe de eficientizare a managementului activităţilor d