MATE FIN SRL

http://www.matefin.com/

MATE-FIN este o companie privata 100% romaneasca,fondata in anul 1992 de catre un grup de specialisti de la Institutul de Fizica Atomica Magurele, acreditata si autorizata pentru activitati specifice si servicii in domeniul nuclear precum: proiectarea, instalarea si mentenanta echipamentelor nucleare, manipularea si controlul surselor radioactive, service aparatura medicala din cadrul Laboratoarelor de Igiena Radiatiilor.
Avand peste douazeci de ani de experienta in electronica nucleara si echipamente de inalta tehnologie, echipa

MATE-FINa efectuat cu succes operatiuni de reparatii, instalari, puneri in functiune, adaptari functionale si up-grade-uri la o gama larga de echipamente nucleare si radiologice.

MATE-FIN este unic reprezentant in Romania a liderilor internationali atat din domeniul de detecție a radiatiilor nucleare și de mediu, cat si a echipamentelor de măsurare precum: MIRION INSTRUMENTS (MGPi, RADOS, IST), Fluke, Overhoff, Laker, a produselor de energie: Kinectrics, Envinet, dar si pentru aparatura specifica: F&J, Eckert&Ziegler etc.
Totodata, in domeniul medical, MATE-FIN reprezinta MEDISO, una dintre cele mai renumite companii din lume in imagistica medicala.

Compania MATE-FIN sprijina cercetarea si dezvoltarea in domeniul gestionarii deseurilor radioactive fiind operatorul calificat al acestora la CNE Cernavoda.

mate-fin