AUTOMATICA S.A

http://www.automatica.ro/

Automatica S.A. este o societate cu traditie, in continua dezvoltare si modernizare, ce produce echipamente electrice de medie si joasa tensiune pentru generarea, transportul, distributia si consumul energiei electrice.

Pozitia castigata de Automatica in cei peste 50 de ani de activitate pe piata nationala si internationala se datoreaza in primul rand investitiilor continue in tehnologia de ultima ora  si in capital uman. Ne-am obisnuit sa ne propunem si sa realizam obiective ambitioase. Rezultatele noastre se datoreaza in mare parte echipei de profesionisti si a investitiilor mari pe care Automatica le-a facut in decursul anilor.

Misiunea noastră:

Cu peste 50 de ani de experienţă, societatea noastră a fost pionierul automatizărilor în  România. Păstrându-şi misiunea asumată la înfiinţare, în anii 60, societatea noastră îşi doreşte sa ofere cele mai noi si mai performante servicii şi produse.
Calitatea este cel mai important lucru pentru noi, încercăm mereu să creem, să îmbunătăţim, să dezvoltăm, să inovăm, şi asta se vede în tot ceea ce facem.

Viziunea:

Cu peste 50 de ani de experienţă, societatea noastră este orientată spre performanţă (prin inovare  şi perfectionare continuă) şi client (calitate, individualizarea produselor)

Obiective:

        Abordarea unor tehnologii noi care să păstreze AUTOMATICA în continuare în fruntea întreprinderilor din  domeniu.

         Dezvoltarea de competenţă în domeniul softului industrial.

         Dezvoltarea volumului de activitate şi creşterea cotei de piaţă.

         Menţinerea şi perfecţionarea relaţiei de afaceri cu partenerii contractuali.

         Creşterea nivelului de specializare a angajaţilor.

         Diversificarea gamei de produse.