UNIFY CO LTD SRL

http://www.unify.ro/

UNIFY Co. Ltd. a fost infiintata in 1992, dezvoltandu-se an dupa an si executand aplicari si protectii speciale pentru Centrala Nuclear – Electrica de la Cernavoda. Ulterior firma s-a extins, in 1994 creandu-se un birou de reprezentanta la Bucuresti.

UNIFY Co. Ltd. executa:
– pardoseli epoxidice
– finisaje interioare speciale
– protectii impotriva apei (injectii in beton pentru oprirea infiltratiilor)
– lucrari speciale (protectie la foc si protectii anticorozive)
– vopsitorii pentru industria aerospatiala (vopsitorie avioane)
– tratare deseuri medicale.

In prezent compania efectueaza aplicatii in diverse domenii: farmaceutic, alimentar, laboratoare, industria electronica si aerospatiala, depozite, spatii publice, locuinte particulare, cluburi, restaurante, sedii de firme si altele.

Datorita experientei in numeroase domenii de aplicare, UNIFY Co. Ltd. a devenit reprezentat exclusiv in Romania pentru urmatoarele companii:
– TECHNIFLOOR, Elvetia – pardoseli epoxidice
– WEBAC, Germania – protectii impotriva apei
– ZOLATONE, SUA – finisaje interioare multicolore.

Calitatea lucrarilor efectuate este atestata si garantata prin numeroase standarde si certificari obtinute de catre UNIFY Co. Ltd.:
– ISO 9002 – fiind prima companie romaneasca certificata pentru constructii montaj – protectii pasive la foc si anticorozive;
Detinem sistemul de management integrat SRAC certificat pe:
– ISO 9001 – sistemul de management al calitatii;
– ISO 14001 – sistemul de management de mediu;
– ISO 18001 – sistemul de management al sanatatii si securitatii ocupationale;
– Autorizatia de Management al Calitatii in Domeniul Nuclear pentru Activitati de Constructii Montaj emisa de catre Comisia Nationala pentru Controlul Activitatilor Nucleare
– Certificat Autorizare pentru Laborator grad II emis de catre Inspectia de Stat in Constructii
– Certificate de Atestare si Competenta pentru executarea lucrarilor de termoprotectie a structurilor metalice si ignifugarea materialelor combustibile cu vopsele termo – spumante emise de Centrul National pentru Securitate la Incendiu si Protectie Civila.

Dovada in ceea ce priveste executia deosebita a produselor UNIFY Co. Ltd. o reprezinta o lunga lista de clienti si diferitele domenii din care acestia provin: nuclear, industria farmaceutica si alimentara, industria electronica, spitale, spatii publice, parcari.